söndag 9 juni 2013

Umeå Retro Bjuder på Loppis

Idag var dagen då vi ställde till med loppis. Vi var några från Facebookgruppen Umeå Retro som kände att skåpen bågnade och att en liten rensning av prylar var på sin plats. I kvarterslokalen på Mariedal samlades vi för att träffas och sälja. Det största faran var inte att sälja för lite eller att regnet skulle ösa ned eller att ingen skulle komma, nej den största faran var att man skulle komma hem med mer saker än man kom dit med. Alla de andras bord var oerhört frestande och dignade med vackra ting från en tid med bättre smak och finare kvalitet. Vi höll oss och köpte inte av varandra innan öppning utan lät våra besökare få första tjing. Innan stängning var det en annan sak. Jag köpte ett par häftiga röda skinnhandskar av Mikael Söderlind, en klänning av Malin Wiktoreng och ett par underbara gardinlängder av Elin Pettersson.

När klockan närmade sig 11.00 var det lång kö utanför, vissa var där en timme i förväg.Första timmen var hektisk med många intresserade kunder.

 
En piffig besökare bjöd oss på Vintage Party nästa lördag.
Röda korsets evenemang som jag planerar att gå på.
 
Nedan kommer en kavalkad av oss utställare och vad vi sålde under dagen.
 
Jag och mitt bord.
  
Anna-Karin Anens och hennes bord.
Malin Wiktoreng och hennes bord
Elin Pettersson och hennes bord.Lisa Selge och Joakim Olsson med familj och deras bord
Mikael Söderlind vars bord var fyllt med varor från hans butik Pryl 1900.
Andreas Agdahl med sitt bord. 
Vi hade en underbart rolig och givande dag. Härligt väder blev det också vilket var tur så att vi kunde nyttja altanen på baksidan. Det här gör vi om Umeå Retro, eller hur?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar