fredag 1 november 2013

TÄVLING

Nu tycker jag att det är dags för en tävling. Ni får möjligheten att vinna inte en, utan två böcker från Retromega. Det handlar om Reseguide till 50-talet samt Nya Reseguiden till 50-talet. Den som vinner kommer alltså att få dessa två härliga böcker som innehåller tips på trevliga utflyktsmål i 50-talsanda.

Så här gör ni för att delta i tävlingen. Skriv varför du vill vinna med en kort motivering. Den vinnande motiveringen utnämns i ett inlägg här på bloggen och hen får kontakta mig per mail med kontaktuppgifter. Vill ni vara med och tävla så kommentera med motivering under detta inlägg innan den 16 november. Ni har alltså två veckor på er.

Gå även in på Retromegas hemsida där det finns massor av information och inspiration om bland annat mode, inredning, bilar och tips på retrobloggar. Reseguide till 50-talet finns också på Facebook.

 
Mycket matnyttigt för retroälskaren
 
 
Liten vägledning för lantisar
 
 
Härliga foton och tips på semestermål
 
 
 
LYCKA TILL!

5 kommentarer:

 1. Åh, jag bara måste få lägga vantarna på dom där fina!
  Jag och min sambo har inte hunnit med några utflykter alls den här sommaren som varit eftersom att vi fick en liten son i juni. Jag längtar redan till våren och sommaren! Då ska vi ta med oss vår lilla Henry på äventyr, utflykter och stanna vid varenda loppisskylt som lockar och pekar inåt snirkliga lantvägar.
  Vägledningen för lantisar passar oss perfekt! När vi lantisar ska på visit i huvudstaden krävs guidning och vägledning genom second hand- och loppisdjungeln.
  Och dessutom... Vem vill inte bläddra bland dom där fina och inspirerande bilderna!

  Varma hösthälsningar /Bella

  SvaraRadera
 2. Vi borde få dem, så de kan ligga som blädderex på den maffiga 50-talsutställningen vi gör på Skellefteå museum! Vernissage den 17 nov!

  SvaraRadera
 3. Jag läser egentligen aldrig böcker, men ingen regel utan undantag, retroböcker och faktaböcker om detsamma måste man ju läsa om man kommer över dem! Jag har precis önskat mig en bok om äldre textil när jag fyller år i December :)

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka fina böcker. Jag separerade i sommar och som ensamstående mamma med tre små barn kommer jag inte att ha råd eller ork att åka på dyra och stora familjesemestrar. Snarare ser jag fram emot att packa in ungarna i bilen och ge mig ut på vägarna med avstamp från Umeå och låta slumpen styra vart vi hamnar. Att hitta små mysiga caféer, loppisar, museer osv längs vägen är förstås en stor del av nöjet och därför hoppas jag lägga vantarna på dessa böcker som kan guida mig och kidsen rätt nästa sommar.

  SvaraRadera
 5. Tävlingen är nu avgjord och vinnaren kommer att avslöjas i ett inlägg imorgon.

  SvaraRadera