lördag 28 september 2013

Målning av barnsäng del 2

Det är aningens kaos här hemma. Härom natten hördes ett ljudligt brak och ena hyllan i vår "Walk through closet" gav vika. Turligt nog rasade den inte så långt för det fanns en massa under som stoppade fallet. En liten vink om hur hårt pressat denna garderob är? Vi har inget stort rymligt förråd som de flesta lägenheter utan ett litet skrymsle gömt i vår lägenhet under grannens trapp. Detta är långt ifrån tillräckligt så mycket har pressats in i den stora garderoben vilket resulterat i att den inte på långa vägar är en "Walk through" Utan mer en "Walk in backa försiktigt ut". Nu var måttet rågat och dess tunga börda blev för mycket. Under tiden som hyllan fixas ligger allt i resten av lägenheten.

Vi begav oss till returbutiken för att hitta en byrå. Någon byrå fanns inte så vi bestämde oss för att köpa en bokhylla, platsen den skall stå på är ändå så pass begränsad att det kan vara svårt med dörrar och lådor. Vi letar dock vidare efter ännu en förvaringsmöbel som skall stå på andra sidan garderoben.

När man börjar plocka i sina prylar märker man att det är en stor procent som man inte använder och som man inte egentligen vill ha kvar. Jag har rensat ganska hårt och skickat till kupan.

Inte nog med det allmänna kaoset utan jag tänkte lägga grädde på moset genom att ta hem den fina nymålade växasängen. Lite vemodigt känns det att plocka ned spjälsängen men samtidigt roligt att uppgradera till en större säng. Ett påtagligt bevis på att ens barn blivit större.

Imorgon skall jag på Retrovagnsträff. Det kommer att bli superskoj! Mer om det i framtida inlägg. En och annan bild får ni nog också se!

 
Två lager färg, på vissa ställen tre. Så här fint blev det!
I natt blir första natten i nya sängen. Premiär!
 
 
Det ser mysigt ut. Jag gillar verkligen påslakanet med kattungar och nystan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar