torsdag 27 november 2014

S&F öppnar loppisbutik i Umeå

Idag öppnade S&F "Sök och Finn" på Mariedal i Umeå. S&F är ett säljtorg där man som privatperson och företag kan hyra ett bås och sälja sina saker. 

I deras egna ord: Hyr en plats, Ställ dit dina produkter och prismärk. Vi sköter resten!

Lokalen är stor och båsplatserna många. För närvarande är inte alla bås fyllda men nog många för att det skall vara fyndläge. Själv tycker jag att det är en bra idé för både säljare och köpare. Man behöver som säljare inte bry sig om att sälja. Man behöver bara packa upp och prismärka. När din period är slut hämtar du pengarna och de prylar som kanske inte blivit sålda. Som köpare får du ett brett utbud som ofta ändras. Vid varje besök finns en chans att fynda. De har även ett fik där en stor del av det som serveras är ekologiskt. Butiken har även lite andra varaor som ytterkläder, målarprylar, skor och barnkläder.

Öppettider:
Måndag- Fredag 11-18
Lördag 12-16

Hemsida:
sofumea.se
3 kommentarer:

 1. Nu börjar S&F ta fart! Det märktes när Bobby upphörde. Två veckor senare började det poppa upp mer intressant på Björnvägen. Dessförinnan såg det mest ut att vara utstädade barngarderober. Nu bärs det string, Bitossi, Bo Fajans, Termoverken, Spaljé o.s.v. Mycket håller Tradera-prissättning dock. Då får man trösta sig med en morotskaka istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med. Tyvärr verkar inte Umeå stort nog för två båsloppis

   Radera
  2. Jag håller med. Tyvärr verkar inte Umeå stort nog för två båsloppis

   Radera